Ohraraepuuro

Kaikki aineet pataan ja uuniin, 200 astetta, valmistusaika noin 1 h 15 min. Välillä voi kerran halutessaan sekoittaa ainekset.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 448 grammaa

Helikoi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevytmaito (Valio)329g151kcal10.5g15.8g4.9g0g
Ohrasuurimo 56g180kcal4.6g35.3g1.1g4.2g
Kauralese 6.6g24kcal1.2g3g0.5g1.1g
Suola, annos 3g1.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana784g709kcal32.6g108.2g13g10.6g
Valittu annoskoko392g355kcal16.3g54.1g6.5g5.3g
Annoskoko puolitettuna196g177kcal8.2g27.1g3.3g2.7g
Arvot/100g100g91kcal4.2g13.8g1.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=175993