Hallumi ja kermakasvikset

Paista hallumi neitsytkookosvoissa.

Höyrytä parsa.

Paista paprikat ja parsa samassa pannussa, jossa paistoin hallumin.

Lorauta sekaan tilkka kermaa, mausta suolalla, mustapippurilla ja valkosipulilla.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 224 grammaa

Mysande
AineksetMääräEnergiaPHRK
Halloumi juusto131g394kcal28.9g0g31.5g0g
Neitsytkookosöljy, luomu (Aman prana), annos 10g1.8g15kcal0g0g1.8g0g
Paprika punainen 84g25kcal0.8g3.8g0.3g1.6g
Parsakaali pakaste Rainbow158g32kcal4.7g3.1g0g3.9g
Ruokakerma, luomu (Valio), annos 50g18g28kcal0.4g0.7g2.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana784g986kcal69.6g15.2g72.4g11g
Valittu annoskoko392g493kcal34.8g7.6g36.2g5.5g
Annoskoko puolitettuna196g246kcal17.4g3.8g18.1g2.8g
Arvot/100g100g126kcal8.9g1.9g9.2g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=306235