Gluteeniton siemennäkkäri

Sekoita ainekset ja levitä kahdeksi ohueksi levyksi pellille.

Paista kauniin ruskeaksi.

Leikkaa levyt 12 osaan ja aseta uuniin(kiertoilma) kuivumaan 50 asteeseen.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 28 grammaa

Ankkavankka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jogurtti turkkilainen 10% (Lindahl) 1000g69g89kcal2.9g3.5g6.9g0g
Auringonkukansiemen 58g347kcal13.4g7.4g28.9g3.5g
Seesaminsiemen, kuorineen 35g236kcal9.4g2.4g20.3g4.3g
Fibrex sokerijuurikaskuitu hiutale29g18kcal2.9g1.5g0.1g21.3g
Pellavarouhe, Risetti, 1rkl = 8g35g169kcal8.6g11.7g10.1g9.9g
Fiber husk (1rkl=10g)5.8g0.6kcal0.1g0g0g5g
Kananmuna kuoreton 64g92kcal8g0.2g6.6g0g
Kumina mauste (Mausteet), annos 2g12g44kcal2.1g5.2g2.6g1.2g
Leivinjauhe 5.8g10kcal0.3g2.2g0g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki77g43kcal6.5g3.9g0.2g0g
Suola, annos 3g1.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana784g2094kcal108.4g76g151.4g90.4g
Valittu annoskoko392g1047kcal54.2g38g75.7g45.2g
Annoskoko puolitettuna196g524kcal27.1g19g37.9g22.6g
Arvot/100g100g267kcal13.8g9.7g19.3g11.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=339415