Paistettu pinaatti sipulilla

Kuumenna öljy kuumaksi, paista hetki valkosipulia ja sipulia.

Lisää pinaatin lehdet, paista hetki jotta neste lähtee.

Mausta suolalla ja valkopippurilla.

Päälle muutama pieni palanen fetajuustoa.

Tulee yksi iso tai kaksi pienempää annosta.

Jos käytät pakastepinaattia, käytä isolehtistä pinaattia.

Sulata se ensin vaikka mikrossa, valuta ja paista sitten.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 224 grammaa

Chiora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)53g14kcal0.7g2.5g0.1g0.9g
Rypsiöljy 18g155kcal0g0g17.5g0g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 18g40kcal2.5g0.3g3.2g0g
Valkosipuli 7g7.6kcal0.6g1.1g0g0.1g
Pinaatti 298g40kcal4.8g1.2g0.9g3.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana784g512kcal17.2g10.2g43.4g9.8g
Valittu annoskoko392g256kcal8.6g5.1g21.7g4.9g
Annoskoko puolitettuna196g128kcal4.3g2.6g10.9g2.5g
Arvot/100g100g65kcal2.2g1.3g5.5g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=372790