Mantelisuklaa

Sulata suklaa mikrossa.

Sekoita siihen kerma ja mantelirouhe.

Levitä leivinpaperille ja laita jääkaappiin kohmettumaan.

Leiko paloiksi terävällä veitsellä tai pizzaleikkurilla.

Siirrä kannelliseen rasiaan ja säilytä kylmässä.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 14 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma suklaa, 74%, bellarom (L), annos 10g182g1021kcal17.7g58.2g74.6g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g70g238kcal1.4g2.1g24.5g0g
Mantelirouhe (Rainbow), annos 100g140g840kcal29.4g9.7g77g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana784g4198kcal97g140g352.2g0g
Valittu annoskoko392g2099kcal48.5g70g176.1g0g
Annoskoko puolitettuna196g1050kcal24.3g35g88.1g0g
Arvot/100g100g536kcal12.4g17.9g44.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=421104