Valkopapukeitto

Kuumenna sipulit, purjot, valkosiouli, öljy ja hiukan vettä pannussa.

Kuullota 5min.

Kiehauta kasvisliemi ja kaada vihanneksille.

Lisää pari laakerinlehteä ja persilja.

Mausta korianterin siemenillä.

Anna kiehua 15min.

Lisää pavut ja keitä 3-4min miedolla lämmöllä.

Poista liedeltä, anna hiukan jäähtyä.

Poista laakerinlehdet ja soseuta keitto.

Koristele ruohosipulilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 314 grammaa

Inez59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 17g5.2kcal0.2g0.8g0g0.3g
Purjosipuli 63g14kcal1.1g1.5g0.1g1.3g
Valkosipuli 2.5g2.7kcal0.2g0.4g0g0.1g
Oliiviöljy 3.1g28kcal0g0g3.1g0g
Kasvisliemikuutio 3.4g11kcal0.3g0.5g0.8g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 157g0kcal0g0g0g0g
Papu valkoinen, keitetty 125g135kcal10.6g17.5g0.4g8.8g
Persilja 16g4.3kcal0.2g0.2g0g1.3g
Ruohosipuli 6.3g1.4kcal0.1g0.1g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana785g402kcal25.4g42g8.8g24.2g
Valittu annoskoko392g201kcal12.7g21g4.4g12.1g
Annoskoko puolitettuna196g100kcal6.4g10.5g2.2g6.1g
Arvot/100g100g51kcal3.2g5.4g1.1g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135910