Juustoinen kesäkurpitsakeitto

Jos haluat keitosta vaaleaa, kuori kesäkurpitsat.

Pilko kurpitsa pienemmäksi ja kuullota hiukan öljyssä kattilan pohjalla.

Lisää mukaan vesi sekä liemikuutiot ja anna kiehua noin 15 minuuttia.

Soseuta seos tasaiseksi ja tarkista suola.

Lisää sen jälkeen viipaloitu juusto ja keitä, kunnes juusto on sulanut.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 314 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 206g37kcal1.2g5.2g0.8g1.4g
Maggi vähärasvainen kasvisliemikuutio13g29kcal1g3.4g1g0g
Vesi, vesijohtovesi 94g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g78g219kcal14.8g0g17.2g0g
Seesamöljy, kylmäpuristettu1.6g14kcal0g0g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana785g598kcal34g17.2g41.2g2.8g
Valittu annoskoko393g299kcal17g8.6g20.6g1.4g
Annoskoko puolitettuna196g149kcal8.5g4.3g10.3g0.7g
Arvot/100g100g76kcal4.3g2.2g5.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=302965