Vehnälese-jauhelihalaatikko

Ruskista jauheliha.

Sotke kaikki ainekset keskenään (lisää mausteita oman maun mukaan) ja kaada voideltuun uunivuokaan(itse käytän vuuan voiteluun rypsiöljyä).

Paista 200C n.45 minuuttia, tai kunnes seos on hyytynyt.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 157 grammaa

Anriikka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 167g370kcal29.2g0g28.4g0g
Vehnälese, Liperin mylly42g60kcal6.3g3.8g2.3g23g
Kananmuna kuoreton 69g98kcal8.6g0.2g7.1g0g
Kidneypapu, suolaliemessä107g117kcal8.3g19.2g0.5g8.5g
Rypsiöljy, X-tra, 5 g / 1tl8.4g69kcal0g0g8.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana785g1429kcal104.8g46.4g93.4g63g
Valittu annoskoko393g714kcal52.4g23.2g46.7g31.5g
Annoskoko puolitettuna196g357kcal26.2g11.6g23.4g15.8g
Arvot/100g100g182kcal13.3g5.9g11.9g8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=361540