Porkkanakeitto

Kuullota sipulit, kuutioidut porkkana ja jauho öljyssä.

Lisää vesi ja kasvisliemi.

Keitä kypsäksi ja soseuta keitto.

Lisää kerma ja hieman paprikaa sekä rakuutaa tai korianteria.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 349 grammaa

Krisse2506
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 211g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 141g46kcal0.9g7.8g0.3g3.6g
Sipuli (kuorittu)7g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu (Golden Star), 13.5 g, 1 rkl2.1g19kcal0g0g2.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.4g4.8kcal0.1g1g0g0g
Kasvisliemi fond du chef (Knorr), annos 100g2.1g2.5kcal0.1g0.1g0.2g0g
Kevytkerma, Pirkka , vähälaktoosinen, iskukuumennettu (Ingman), annos 50g28g34kcal0.9g1.3g2.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana785g216kcal4.2g21g10.8g7.4g
Valittu annoskoko393g108kcal2.1g10.5g5.4g3.7g
Annoskoko puolitettuna196g54kcal1.1g5.3g2.7g1.9g
Arvot/100g100g28kcal0.5g2.7g1.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=278011