Punainen kaalikeitto

Suikaloi kasvikset.

Ruskista jauheliha kattilassa reiluiksi muruiksi.

Murenna liemikuutiot jahelihan joukkoon, lisää tomaattipyree.

Mausta yrttimauste-seoksella (2 rkl), chilirouheella (½ tl), valkosipulilla (6 murskattua kynttä), ½ dl etikkaa, sokerilla ( 1 rkl), mustapippuri-rouheella (1 tl). Kuumenna kiehuvaksi ja anna hautua miedolla lämmöllä runsas tunti.

Pää'lle ruukku persiljaa ja tarjotwessa mielellään ranskankermaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 560 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 1166g324kcal13.9g47.3g2.3g24.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g152g42kcal0.9g9g0.3g3.8g
Punajuuri 187g72kcal1.9g12.9g0.4g4.7g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha466g774kcal88.6g0g46.6g0g
Lihaliemikuutio Maggi26g72kcal2.3g1.8g5.9g0g
Tomaattipyree, Pirkka175g143kcal5.9g33.2g1.7g1.7g
Vesi1749g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7840g2854kcal227g208.4g114.4g69.4g
Valittu annoskoko3920g1427kcal113.5g104.2g57.2g34.7g
Annoskoko puolitettuna1960g714kcal56.8g52.1g28.6g17.4g
Arvot/100g100g36kcal2.9g2.7g1.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=378374