Tanttamarin mutakakku

Sulata voi ja suklaa kulhossa mikrossa tai vesi hauteessa.

Voitele irtopohjainen vuoka.

Anna voi-suklaa seoksen jäähtyä hetken ja vatkaa kananmunat yksitellen joukkoon.

Taikina voi hetkeksi juoksettua, mutta kuohkeutuu uudelleen.

Sekoita joukkoon soijajauho tai mantelijauho.

Halutessa voi laittaa makeutusainetta.

Paista 200 asteessa 10-15 min. Tarjoile kermavaahdon kanssa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 70 grammaa

Tanttamari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 1120g8125kcal13.3g4.5g910.6g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 1540g2136kcal192.5g4.6g150.9g0g
Taloussuklaa, lidl (Fin carre), annos 200g1120g5365kcal78.4g582.4g302.4g0g
Hermesetas-jauhe56g162kcal0.7g31.4g0g22.4g
Soijajauho, Reformi vähärasvainen84g302kcal42g30.2g0.8g11.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7840g32178kcal653.8g1306.2g2729.4g68.4g
Valittu annoskoko3920g16089kcal326.9g653.1g1364.7g34.2g
Annoskoko puolitettuna1960g8045kcal163.5g326.6g682.4g17.1g
Arvot/100g100g410kcal8.3g16.7g34.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=175038