Täysjyväsämpylä

Hiiva liotetaan veteen, lisätään mausteet.

Alustetaan taikinaan jauhot, lisätään loppupuolella pehmeä rasva.

220 astetta, noin 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Parsky
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiiva 71g53kcal9.4g0.8g0.3g4.9g
Voi ingman143g1028kcal0g0g114.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 1428g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g17g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 34g139kcal0g34.2g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 742g2547kcal75.6g519.6g8.9g26g
Myllärin sämpyläjauhoseos 1 dl = 70g1485g4974kcal178.2g979.9g35.6g121.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7840g17481kcal526.4g3069g318g305.2g
Valittu annoskoko3920g8741kcal263.2g1534.5g159g152.6g
Annoskoko puolitettuna1960g4370kcal131.6g767.3g79.5g76.3g
Arvot/100g100g223kcal6.7g39.1g4.1g3.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=253565