Opiskelijan pannari

Vatkaa munat, sekoita muut aineet joukkoon: litra maitoa, lusikallinen suolaa ja 5 dl vehnäjauhoja.

Anna taikinan olla 10 min 'kypsymässä'.

Laita uunipellille 25 g voita 225 asteiseen uuniin.

Kun voi on sulanut ja 10 min taikina seisonut, kaada taikina uunipellille voin päälle ja paista uunissa n 30 min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Lsailym
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 2489g1575kcal74.7g119.5g87.1g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta809g2912kcal105.2g566.2g17g28.3g
Voi 62g451kcal0.7g0.2g50.6g0g
Suola, annos 3g12g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 548g781kcal68.4g1.6g56.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7840g11438kcal498g1375g421.6g56.6g
Valittu annoskoko3920g5719kcal249g687.5g210.8g28.3g
Annoskoko puolitettuna1960g2860kcal124.5g343.8g105.4g14.2g
Arvot/100g100g146kcal6.4g17.5g5.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264356