Uuniperunantäyte sieni-katkarapu

Kuullota sienet ja sipuli kattilassa, lisää tuorejuusto ja yrtit ja anna hautua 10 min. Lisää viimeiseksi kermaviili ennen tarjoilua uuniperunan kyljessä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Joneksi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tuorejuusto, Creme Bonjour katkarapu1335g4005kcal54.7g53.4g400.5g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 1001g642kcal32g48.3g35g0.1g
Katkarapu 534g365kcal77.1g0g5.9g0g
Sieni-sipulihakkelus 668g179kcal10g18.7g2.9g17.8g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 13g9kcal0.2g1.5g0.2g0.5g
Selleri, annos 50g334g47kcal3.3g10g0g0g
Tilli mauste15g2.6kcal0.2g0.2g0.1g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g20g34kcal1.6g6.4g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7840g10568kcal358.2g277g889.4g36.8g
Valittu annoskoko3920g5284kcal179.1g138.5g444.7g18.4g
Annoskoko puolitettuna1960g2642kcal89.6g69.3g222.4g9.2g
Arvot/100g100g135kcal4.6g3.5g11.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=96636