Varhaiskaali kermaviilikastikkeella Tampula

Kerä varhaiskaalia, viipaloidaan ohueksi.

Kastike:
Purkilliseen kermaviiliä sekoitetaan kaksi keitettyä kananmunaa, I rkl dijon-sinappia, puoli punttia silputtua tilli.

Loraus sitruunan mehua, suolaa, mustapippuria.

Sekoita kastike kaalin joukkoon.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 109 grammaa

Tampula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Dijonsinappi, Maille, Original67g47kcal2.7g5.4g2g2g
Kermaviilikastike 897g1350kcal21.9g88.9g99.5g0g
Tilli, tuore 224g67kcal8.3g2g1.8g4.7g
Kaali, valkokaali2242g473kcal26.9g76.2g4.5g47.1g
Kananmuna, keitetty 493g704kcal61.7g1.5g50.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7848g5283kcal243g348g316.8g107.6g
Valittu annoskoko3924g2641kcal121.5g174g158.4g53.8g
Annoskoko puolitettuna1962g1321kcal60.8g87g79.2g26.9g
Arvot/100g100g67kcal3.1g4.4g4g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=357233