Jauhelihakanttarellisipulimuhennos

Paista sipulit ja pilkotut sienet rasvassa.

Paista jauheliha (älä lisää rasvaa).

Yhdistä ainekset ja mausta ruokakermalla ja haluamallasi mausteilla.

Jos haluat paksumpaa - lisää hieman jauhoja ja vettä ruskistettuun jauhelihaan.

Nauti salaatin ja raejuuston kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Mommy78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevyt jauheliha (Rainbow), annos 70g1804g2977kcal360.8g0g180.4g0g
Kanttarelli, tuore, annos 100g1353g325kcal24.4g40.6g6.8g25.7g
Sipuli (kuorittu)226g61kcal2.9g10.8g0.5g3.8g
Margariini 80% keskiarvo90g641kcal0.3g0.2g72.2g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)451g744kcal13.5g18g67.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7848g9494kcal803.8g139.2g655.2g59g
Valittu annoskoko3924g4747kcal401.9g69.6g327.6g29.5g
Annoskoko puolitettuna1962g2374kcal201g34.8g163.8g14.8g
Arvot/100g100g121kcal10.2g1.8g8.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=373461