Täytetyt paprikat

Ruskista pekoni ja jauheliha ja sekoita ne tuorejuustoon.

Lisää halutessasi mausteita.

Halkaise paprikat, poista siemenet ja täytä ne seoksella.

Laita päälle juustoraastetta/juustosiivu.

paista uunissa 200 asteessa noin 20 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Liisamariam
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika, punainen1712g440kcal15.4g78.8g6.8g34.2g
Creme bonjour aurinkokuivattu tomaatti563g1577kcal19.1g31.5g152g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1126g1870kcal214g0g112.6g0g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 451g1019kcal72.1g2.3g81.1g0g
Salaneuvos Gouda-juusto, kevyt 17%, Valio72g195kcal20.2g0g12.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7848g10200kcal681.6g225.2g729.6g68.4g
Valittu annoskoko3924g5100kcal340.8g112.6g364.8g34.2g
Annoskoko puolitettuna1962g2550kcal170.4g56.3g182.4g17.1g
Arvot/100g100g130kcal8.7g2.9g9.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=422317