Tomaattinen chorizo pasta

Laita pasta kiehumaan runsaaseen veteen.

Kuullota valkosipuli ja hienonnettu sipuli oliiviöljyssä ja voissa paistinpannussa.

Lisää chorizo.

Vähennä lämpöä ja lisää kirsikkatomaatit.

Pari minuuttia ennen pastan kypsymistä lisää kastikkeeseen balsamico.

Mausta chilillä, mustalla pippurilla ja timjamilla tai rosmariinilla.

Jos kastike vaikuttaa kuivalta, lisää hissukseen muutama lusikallinen pastan keitinvettä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 327 grammaa

Jasu74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pasta/spagetti keskiarvo, keitetty1799g2518kcal92.8g502.9g12.2g61.2g
Chorizo makkara, annos 100g1199g3118kcal131.9g60g263.8g0g
Kirsikkatomaatti (Pirkka)749g150kcal4.5g26.2g2.2g0g
Sipuli (kuorittu)90g24kcal1.2g4.3g0.2g1.5g
Valkosipuli 12g13kcal0.9g2g0.1g0.3g
Oliiviöljy 30g265kcal0g0g30g0g
Voi, 1 tl, 5 g15g109kcal0.1g0.1g12g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g30g29kcal0.3g5.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7848g12452kcal463.4g1202g641g126g
Valittu annoskoko3924g6226kcal231.7g601g320.5g63g
Annoskoko puolitettuna1962g3113kcal115.9g300.5g160.3g31.5g
Arvot/100g100g159kcal5.9g15.3g8.2g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=422332