Punajuurijauhelihaloora

Suikaloi punajuuri ja perunat.

Paista jauheliha ja sipuli.

Lisää suolaa ja Koskenlaskijajuusto sekä ruokakerma valintasi mukaan Savujuusto/3 juustoa 10-15% Uuniin n. 45 minuutiksi / 175.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Kallera0
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 1624g623kcal16.2g112g3.2g40.6g
Peruna, keskikokoinen 60g271g162kcal4.1g35.2g0.3g2.4g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 451g1446kcal120.7g0g108g0g
Riisi, keitetty, suolaa 677g927kcal16.4g204.6g1.9g6.2g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g451g1128kcal85.7g0.1g99.2g0g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g451g541kcal15.3g16.2g45.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7848g9653kcal516.8g736.2g515.4g98.4g
Valittu annoskoko3924g4827kcal258.4g368.1g257.7g49.2g
Annoskoko puolitettuna1962g2413kcal129.2g184.1g128.9g24.6g
Arvot/100g100g123kcal6.6g9.4g6.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=431059