Porkkanainen jauhelihakastike

Raasta kuoritut porkkanat ja pilko sipuli.

Ruskista jauheliha.

Lisää porkkanaraaste ja sipuli.

Anna niiden kuullottua.

Kaada pannulle pastakastike.

Huuhdo purkki vedellä ja lisää pannulle.

Lisää suola.

Kuutio tomaatit.

Lisää tomaatit ja ruokakerma.

Kuumenna ja koristele persiljalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 393 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha100g166kcal19g0g10g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g50g14kcal0.3g3g0.1g1.2g
Sipuli (kuorittu)13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Pastakastike toscana (Rainbow), annos 420g105g58kcal1.6g6.8g2.6g0g
Vesi25g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g50g10kcal0.3g1.9g0.1g0.7g
Creme bonjour ruokakerma pippuri (Unilever finland oy), annos 100g50g85kcal1.2g3g7.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana786g672kcal45.2g30.6g40.6g4.2g
Valittu annoskoko393g336kcal22.6g15.3g20.3g2.1g
Annoskoko puolitettuna197g168kcal11.3g7.7g10.2g1.1g
Arvot/100g100g86kcal5.8g3.9g5.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=266348