Uunimakkara

Viipaloi makkra.

Laita vuokaan laita jokaiselle makkara viipaleelle ketsuppian, sinappia ja ananasta ja tee 3 kerrosta.

laita pinnalle juustoraaste.

Laita uuniin 175 asteeseen ja lisää jossain vaiheessa kerma.

Jatka hetken aikaa paistamista.

syö perunoiden ja salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 262 grammaa

Sanna80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lauantaimakkara pötkö Pouttu150g330kcal12.8g9.8g27g2.1g
Ketsuppi, Felix11g10kcal0.1g2.4g0.1g0g
Sinappi 11g15kcal0.5g1.6g0.7g0.2g
Ananaspalat ananasmehussa, Pirkka51g29kcal0.2g7.2g0.1g0.6g
Ruokakerma 5%, Valio94g61kcal1.4g3.9g4.7g0g
Juustoraaste, kevyt pizzaraaste (Ingman keittiöni)75g195kcal19.5g1.1g12.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana786g1281kcal69g52g90.8g5.8g
Valittu annoskoko393g641kcal34.5g26g45.4g2.9g
Annoskoko puolitettuna197g320kcal17.3g13g22.7g1.5g
Arvot/100g100g163kcal8.8g6.6g11.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=277493