Sardiinipasta

Keitä pasta lähes kypsäksi.

Pehmennä sipulit ja kesäkurpitsa öljyssä isolla pannulla.

Lisää sardiinit, tomaattimurska ja mausteet (sitruunamehua, mustapippuria, sokeria, EI suolaa), lämmitä.

Sekoita joukkoon pasta, tuorejuusto ja jogurtti, tarkista maku.

Tuorejuuston ja jogurtin tilalla voit käyttää myös ruokakermaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 262 grammaa

Cherrymom
AineksetMääräEnergiaPHRK
Penne rigate täysjyvä kuviopasta (Pirkka), annos 75g71g250kcal9.3g44.9g2.4g6.3g
Sipuli (kuorittu)28g7.4kcal0.4g1.3g0.1g0.5g
Sardiini keskiarvo, öljyssä ja tomaattikastikkeessa 100g191kcal20g0.4g12.2g0g
Kesäkurpitsa zucchini 63g11kcal0.4g1.6g0.3g0.4g
Creme bonjour aurinkokuivattu tomaatti13g35kcal0.4g0.7g3.4g0g
Turkkilainen jogurtti (maustamaton)16g20kcal0.5g0.6g1.6g0g
Tomaattimurska 100g29kcal0.6g5.3g0.2g1.9g
Oliiviöljy 2.5g22kcal0g0g2.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana786g1132kcal63.2g109.6g45.4g18.2g
Valittu annoskoko393g566kcal31.6g54.8g22.7g9.1g
Annoskoko puolitettuna197g283kcal15.8g27.4g11.4g4.6g
Arvot/100g100g144kcal8g13.9g5.8g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=455124