Jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha ja mausta haluamallasi tavalla, kiehauta vesi, lisää ruusukaalit ja anna kiehua miedolla lämmöllä n. 5 min. Lisää muut kasvikset ja jauheliha ja keitä miedolla lämmöllä vielä n. 5 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 350 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keittojuurekset,Rainbow 450g (Rainbow), annos 450g113g28kcal1.2g5.6g0g0g
Ruusukaali (Findus), annos 100g14g4.9kcal0.6g0.5g0.1g0.6g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 68g93kcal12.7g0g4.7g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl2.8g7kcal0.3g0g0.6g0g
Vesi197g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana788g266kcal29.6g12.2g10.8g1.2g
Valittu annoskoko394g133kcal14.8g6.1g5.4g0.6g
Annoskoko puolitettuna197g67kcal7.4g3.1g2.7g0.3g
Arvot/100g100g34kcal3.8g1.5g1.4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=109994