Mustikka-suklaahillo makean himoon HY

Pane 350 grammaa mustikoita paksupohjaiseen kattilaan.

Lisää 1 rkl vettä, 1,5 rkl sitruunamehua ja 250 g hillosokeria.

Anna kiehua hiljalleen 7-8 min. Anna jäähtyä vähän.

Hakkaa suklaa karkeaksi muruksi ja sekoita hilloon.

Kaada puhtaaseen purkkiin ja jäähdytä kylmässä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 788 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mustikka metsä- 175g77kcal0.9g11.2g1g5.8g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g125g488kcal0g122.5g0g0g
Suklaa tumma 75g387kcal2.9g39.9g23.3g4g
Vesi, vesijohtovesi 7.5g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton11g2.4kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana787g1909kcal7.6g347.6g48.6g19.6g
Valittu annoskoko394g954kcal3.8g173.8g24.3g9.8g
Annoskoko puolitettuna197g477kcal1.9g86.9g12.2g4.9g
Arvot/100g100g242kcal1g44.1g6.2g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=305914