Lasagne hirven jauhelihasta, nopea

Ruskista sipuli ja jauheliha öljy/valkosipulivoissa.

Lisää tomaatti, ranskankerma (voi korvata kevytkermalla), sulatejuusto, soija, mausteet ja suola.

Kokoa: jauheliha ensin, sitten levy ja taas jauheliha (tulee 3-4 kerrosta).

Valkokastiketta ei tarvita jos käytät tuorepastaa.

Tarvitsee uunissa vain 20 minuuttia 225 jos tuorepasta.

Ripottele päälle mozarellaraaste.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 225 grammaa

Mco
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 117g131kcal24.6g0g3.5g0g
Sipuli (kuorittu)18g4.7kcal0.2g0.8g0g0.3g
Jauheliha porsaan 12%58g124kcal10.5g0g7g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 44g121kcal0.9g1.3g12.2g0g
Tomaattimurska, 1 prk58g16kcal0.3g3.1g0.1g0.8g
Oltermanni sulatejuusto, pehmeästi levittyvä15g45kcal1.6g0g4.1g0g
Juusto, mozzarella 15g38kcal2.7g0g3g0g
Soijakastike 4.4g2.6kcal0.2g0.4g0g0g
Lasagnelevy, euroshopper58g204kcal7g41.4g0.8g0g
Valkosipulivoi, 1 nappi (Atria), annos 15g4.4g28kcal0g0.1g3.1g0g
Rypsiöljy 2.9g26kcal0g0g2.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana787g1480kcal96g94.2g73.4g2.2g
Valittu annoskoko394g740kcal48g47.1g36.7g1.1g
Annoskoko puolitettuna197g370kcal24g23.6g18.4g0.6g
Arvot/100g100g188kcal12.2g12g9.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=315662