Macaroni alla carbonara e broccoli

Keitä makaronit ja parsakaalit suolatussa vedessä.

Paista suikaloitu kinkku ja silputtu valkosipuli öljyssä.

Riko kananmunan rakenne ja yhdistä (puolet) kerman kanssa.

Sekoita pasta kinkkusuikaleiden joukkoon, lisää muna-kerma kuumaan seokseen ja tarjoile parsakaalien kera.

(Parsakaalitkin voi seata halutessaan.)

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 315 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, pasta 69g225kcal7g45.7g0.8g2.3g
Keittokinkku ohuen ohut (Snellman), annos 10g75g79kcal14.3g0.4g2.3g0g
Oliiviöljy 5g44kcal0g0g5g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g4.4g4.5kcal0.3g0.7g0g0.1g
Ruoka 5%, rypsiöljystä (Valio), annos 250g78g63kcal1.2g5.2g3.9g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 38g47kcal4.1g0.1g3.4g0g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl125g38kcal5.7g2.4g0.4g2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana788g999kcal65.2g109g31.6g8.8g
Valittu annoskoko394g500kcal32.6g54.5g15.8g4.4g
Annoskoko puolitettuna197g250kcal16.3g27.3g7.9g2.2g
Arvot/100g100g127kcal8.3g13.8g4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=319180