Jauhelihavuoka

Ruskista ja mausta jauheliha.

Lado vuokaan ensin kesäkurpitsaa siivuina ja päälle sipulirenkaita.

Ripaus suolaa ja mausteita.

Seuraavaksi jauhelihaa ja espanjalaisia vihanneksia.

Näiden päälle uusi kerros kesäkurpitsaa ja sipulia, jauhelihaa ja vihanneksia.

Paista uunissa noin 200C 20-30 min

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 315 grammaa

Helkkyli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha125g208kcal23.7g0g12.5g0g
Kesäkurpitsa zucchini 94g17kcal0.5g2.3g0.4g0.7g
espanjalaiset vihannekset (Findus), annos 400g125g50kcal1.9g5.6g2.5g3.1g
Sipuli 50g15kcal0.6g2.4g0.1g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana787g579kcal53.4g20.6g31g9.2g
Valittu annoskoko394g290kcal26.7g10.3g15.5g4.6g
Annoskoko puolitettuna197g145kcal13.4g5.2g7.8g2.3g
Arvot/100g100g74kcal6.8g2.6g3.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=343262