Lohikeitto (kevyt)

1. Kuori perunat ja sipuli, laita ne kattilaan ja lisää vettä niin että kasvikset peittyvät.

Lisää suola ja halutessasi pippuri.

2. Keitä kannen alla kunnes perunat ovat lähes kypsiä.

3. Lisää kohmeiset lohipalat ja keitä kypsäksi.

4. Lisää maito ja anna kiehahtaa.

5. Syö!

Huom.

Lohen tilalla voi käyttää myös seitiä tms.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 350 grammaa

Ruoko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 75g57kcal1.4g11.6g0.2g0.8g
Lohikuutiot, Rainbow (pakaste)47g56kcal9.4g0g1.6g0g
Vesi94g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)26g7.1kcal0.3g1.3g0.1g0.4g
Suola, annos 3g1.4g0kcal0g0g0g0g
Kevytmaito hyla (Valio)150g69kcal4.8g7.2g2.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana788g379kcal31.8g40.2g8.4g2.4g
Valittu annoskoko394g189kcal15.9g20.1g4.2g1.2g
Annoskoko puolitettuna197g95kcal8g10.1g2.1g0.6g
Arvot/100g100g48kcal4g5.1g1.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=96339