Porkkanainen jauhelihakastike

Raasta kuoritut porkkanat ja pilko sipuli.

Ruskista jauheliha.

Lisää porkkanaraaste ja sipuli.

Anna niiden kuullottua.

Kaada pannulle pastakastike.

Huuhdo purkki vedellä ja lisää pannulle.

Lisää suola.

Kuutio tomaatit.

Lisää tomaatit ja ruokakerma.

Kuumenna ja koristele persiljalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 393 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha999g1659kcal189.9g0g99.9g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g500g140kcal3g29.7g1g12.5g
Sipuli (kuorittu)125g34kcal1.6g6g0.2g2.1g
Pastakastike toscana (Rainbow), annos 420g1049g577kcal15.7g68.2g26.2g0g
Vesi250g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g7.5g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g500g101kcal3g19g1.5g7g
Creme bonjour ruokakerma pippuri (Unilever finland oy), annos 100g500g850kcal12.5g30g75g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7860g6721kcal451.4g305.8g407.6g43.2g
Valittu annoskoko3930g3361kcal225.7g152.9g203.8g21.6g
Annoskoko puolitettuna1965g1680kcal112.9g76.5g101.9g10.8g
Arvot/100g100g86kcal5.7g3.9g5.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=266348