Revitty possu juurespata

Laita kassler isoon pakastepussiin.

Mittaa pussiin mausteet ja barbequekastike.

Sulje pussi ja pyörittele sitä hetki, jotta mausteet levittyvät hyvin lihan pintaan.

Anna marinoitua jääkaapissa yön yli.

Ota liha huoneenlämpöön 1 t ennen uuniin laittamista.

Kuumenna uuni 175 asteeseen.

Laita liha ja marinadi reilun kokoiseen uunivuokaan.

Paista uunin keski-/yläosassa 30 min.
Laske uunin lämpötila 125 asteeseen.

Kuori ja paloittele sipulit, juurekset ja perunat isohkoiksi paloiksi.

Lisää ne ja vesi vuokaan lihan ympärille.

Peitä vuoka foliolla.

Paista n. 4 t tai kunnes liha on mureaa ja se hajoaa haarukalla vedettäessä.

Nosta liha työlaudalle.

Kaada vuokaan ruokakerma ja laita vuoka takaisin uuniin ilman foliota.

Nyhdä liha säikeiksi haarukalla.

Jos lihassa on ylimääräistä rasvaa, voit poistaa sen tässä vaiheessa.

Ota vuoka uunista ja nosta nyhdetty liha juuresten päälle.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 437 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasslerpaisti, raakana1200g2064kcal214.8g6g132g0g
Valkosipuli 6g6.5kcal0.5g1g0g0.1g
Chili paprika punainen3.8g1.5kcal0.1g0.3g0g0g
Paprikajauhe 3g10kcal0.4g0.6g0.4g1.1g
Mustapippuri 3g8.4kcal0.3g1.1g0.1g0.8g
Suola, annos 3g15g0kcal0g0g0g0g
Barbeque Sauce (Cattlemen´s), annos 15g225g270kcal60.8g42.8g1.1g0g
Sipuli (kuorittu)375g101kcal4.9g18g0.8g6.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g293g82kcal1.8g17.4g0.6g7.3g
Lanttu 450g130kcal4.5g20.7g1.4g8.1g
Peruna, vanha, kuorittu 750g571kcal14.1g116.3g1.5g7.5g
Vesi234g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, kolme sipulia (Valio), annos 250g375g413kcal11.3g12g37.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7866g7314kcal627g472.4g350.8g62.6g
Valittu annoskoko3933g3657kcal313.5g236.2g175.4g31.3g
Annoskoko puolitettuna1967g1829kcal156.8g118.1g87.7g15.7g
Arvot/100g100g93kcal8g6g4.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=446142