Makaronilaatikko hirvenlihasta

Keitä makaronit kypsäki lihaliemellä maustetussa vedessä.

Ruskista hirvenjauheliha samoin sipuli ja mausta mieleisksi.

Sekoita kypsät tuotteet toisiinsa uunivuokaan.

Maitoon lisätään kananmuna, suolaa valkopip.

ja muita haluamiasi mausteita, kaada maitoseos edellisiin ja eikun uuniin. 200C n. 1 h.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 281 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni (myllynparas raaka)560g1960kcal71.7g390.3g10.6g17.9g
Sipuli 70g21kcal0.9g3.4g0.1g1.2g
Lihaliemijauhe/tiiviste 42g123kcal4.6g6.3g8.8g0.2g
Hirvenliha 378g425kcal79.9g0g11.3g0g
Vesi2100g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 84g120kcal10.5g0.3g8.6g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 700g319kcal21g33.6g10.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7868g5935kcal377.2g867.8g99.8g38.6g
Valittu annoskoko3934g2968kcal188.6g433.9g49.9g19.3g
Annoskoko puolitettuna1967g1484kcal94.3g217g25g9.7g
Arvot/100g100g75kcal4.8g11g1.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=77639