Perukan suklaakakku

Sekoita kuivat aineet, sulata rasva ja lisää siihen kieh.

vesi, riko munien rakenne.

Kuiviin aineisiin lisätään munat ja vesi-rasvaseos.

Paista 175astetta noin1 tunti.

tee tomusokerista, rasvasta, kaakaosta ja maidosta sekoitus.

Kuumenna se ja kaada kypsän kumotun kaakun päälle.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Teija1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini, 80 normaalisuolainen480g3456kcal4.8g4.8g384g0g
Vesi, vesijohtovesi 480g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 816g3312kcal0g815.2g0g0g
Gluteeniton jauhoseos (sunnuntai), 1dl=60g960g3360kcal33.6g777.6g9.6g28.8g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten144g475kcal33.8g64.8g30.2g15.8g
Leivinjauhe 32g56kcal1.7g12.1g0g0.2g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g16g64kcal0g15.8g0g0g
Kananmuna kuoreton 352g502kcal44g1.1g36.1g0g
Tomusokeri 1dl=60g288g1152kcal0g288g0g0g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten48g158kcal11.3g21.6g10.1g5.3g
Oivariini, 80 normaalisuolainen160g1152kcal1.6g1.6g128g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 160g73kcal4.8g7.7g2.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7872g27522kcal271.2g4020.6g1200.8g100.2g
Valittu annoskoko3936g13761kcal135.6g2010.3g600.4g50.1g
Annoskoko puolitettuna1968g6881kcal67.8g1005.2g300.2g25.1g
Arvot/100g100g350kcal3.4g51.1g15.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135002