Porkkana-inkiväärikeitto

1. kuullota kasvikset
2. lisää kanaliemi ja keitä kypsäksi.

3. Soseuta
4. lisää ruokakerma ja mausteet (suola ja pippuri), keitä hetken aikaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 328 grammaa

Silvein
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g1002g280kcal6g59.6g2g25g
Peruna, keskikokoinen 60g301g180kcal4.5g39.1g0.3g2.7g
Inkivääri, tuore, silputtu30g24kcal0.5g5.3g0.2g0.6g
Lehtiselleri 80g10kcal0.9g0.9g0.2g0.8g
Vesi, vesijohtovesi 2003g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%200g321kcal5.4g5.4g30g0g
Kanafondi, Touch of Taste 1 rkl100g75kcal4g8g3g0.1g
Sipuli (kuorittu)180g49kcal2.3g8.7g0.4g3.1g
Rypsiöljy 40g354kcal0g0g40.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7872g2587kcal47.2g254g152.4g64.6g
Valittu annoskoko3936g1294kcal23.6g127g76.2g32.3g
Annoskoko puolitettuna1968g647kcal11.8g63.5g38.1g16.2g
Arvot/100g100g33kcal0.6g3.2g1.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153944