Makkara-juurespata

Kuori juurekset ja suikaloi.

Paista pekoni kuumalla pannulla, sen jälkeen kieräytä juurekset pekonin rasvassa ja lopuksi makkarat.

Laita ainekset kiehuvaan veteen, mausta sitruunamehulla, mustapippurilla, suolalla.

Anna kypsyä hiljalleen kannen alla.

Hyvää, mutta ei kovin nopea ruoka.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 328 grammaa

Kaffee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali361g76kcal4.3g12.3g0.7g7.6g
Punajuuri 421g161kcal4.2g29g0.8g10.5g
Peruna, vanha, kuorittu 601g457kcal11.3g93.1g1.2g6g
Porkkana 361g118kcal2.2g20g0.7g9.2g
Sipuli (kuorittu)120g32kcal1.6g5.8g0.2g2g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]204g689kcal24.5g0g75.6g0g
Lenkkimakkara, paistettu rasvassa 601g1677kcal62.5g48.4g138.6g0.8g
Sitruuna kuorittu 36g15kcal0.2g0.8g0.4g1g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)27g27kcal2g4.6g0.1g0.6g
Vesi1202g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 3.6g10kcal0.4g1.4g0.1g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7872g6526kcal226.4g430.8g436.8g77.4g
Valittu annoskoko3936g3263kcal113.2g215.4g218.4g38.7g
Annoskoko puolitettuna1968g1632kcal56.6g107.7g109.2g19.4g
Arvot/100g100g83kcal2.9g5.5g5.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=249209