Raparperimustikkapiirakka

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää voisula, kuohukerma ja maito, sekoita.

Lisää kuivat aineet ja sekoita taikina tasaiseksi.

Kaada taikina voideltuun piirakkavuokaan.

Kuori ja pilko raparperi.

Laita raparperin palat ja mansikat taikinan päälle piirasvuokaan.

Nypi pehmeä rasva, sokeri ja vehnäjauhot ja ripottele päällimmäiseksi piirakkavuokaan.

Paista 200 asteessa n.30min.

tarjoile vanilja jäätelön tai creme vanillan kera.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Niksuu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 293g417kcal36.6g0.9g30g0g
Sokeri 452g1835kcal0g451.7g0g0g
Jogurtti, maustamaton, rasvaton, vähälaktoosinen, d-vitamiinia 0,5ug 266g91kcal8.1g13.3g0.3g0g
Maito rasvaton 200ml266g88kcal8.8g13g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g266g1941kcal2.7g2.7g212.8g0g
Leivinjauhe 27g47kcal1.4g10.1g0g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 692g2373kcal70.5g484g8.3g24.2g
Mustikka metsä- 665g293kcal3.3g42.6g4g21.9g
Raparperi 479g161kcal3.3g26.3g0.5g6.7g
Voi, 1 tl, 5 g133g971kcal1.3g1.3g106.4g0g
Sokeri 226g918kcal0g225.8g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 173g593kcal17.6g121g2.1g6.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7872g19454kcal307.2g2785.4g728.8g118g
Valittu annoskoko3936g9727kcal153.6g1392.7g364.4g59g
Annoskoko puolitettuna1968g4864kcal76.8g696.4g182.2g29.5g
Arvot/100g100g247kcal3.9g35.4g9.3g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=294678