Olutpiirakka

Pohja: plo olutta, jauhoja 4dl, ruokaöljyä, ja kaksi kananmunaa sekasin pellille
täyte: 450-500g jauhelihaa, kermaviili prkl, prkl tomaattimurskaa, sipuli ja pinnalle juustoraaste ps

uuniin 225 astetta 30-40min

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Destodimus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Olut keskiolut, 4,5 til% alkoholia 662g282kcal2.5g27.1g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai521g1825kcal62.6g370.1g10.9g15.6g
Ruokaöljy keskiarvo 16g142kcal0g0g16g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 221g277kcal24.3g0.6g19.9g0g
Jauheliha, sika-nauta 902g1998kcal157.9g0g153.4g0g
Sipuli 60g18kcal0.8g2.9g0.1g1g
Tomaattimurska 802g236kcal4.5g42.5g1.6g15.2g
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 401g345kcal12.4g17.6g24.1g0g
Emmentaljuustoraaste (pss) (Rainbow), annos 175g351g1369kcal101.8g7g101.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7872g12981kcal733.6g935.6g655.6g63.6g
Valittu annoskoko3936g6491kcal366.8g467.8g327.8g31.8g
Annoskoko puolitettuna1968g3245kcal183.4g233.9g163.9g15.9g
Arvot/100g100g165kcal9.3g11.9g8.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=338574