Mausteinen naudanlihapata

Kuumenna rypsiöljy suuressa kasarissa ja ruskista lihanpalat.

Lisää joukkoon silputtu sipuli sekä chilipalko.

Anna hautua muutama minuutti.

Lisää sokeri, suola sekä paprikajauhe ja kirsikkatomaatit.

Hauduta boin 45 minuuttia.

Tarjoa paistetun viljaseoksen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 263 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 3.7g33kcal0g0g3.7g0g
Naudan Sisäpaisti187g206kcal41.2g0.2g5.6g0g
Sipuli (kuorittu)30g8.1kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Chili paprika punainen17g6.7kcal0.3g1.5g0g0g
Sokeri 1.9g7.6kcal0g1.9g0g0g
Suola, annos 3g3g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 1.9g6kcal0.3g0.3g0.2g0.7g
Kirsikkatomaatti, säilyke (Mutti), annos 400g150g54kcal2.7g9.6g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana789g643kcal89.8g29.8g20g2.4g
Valittu annoskoko395g322kcal44.9g14.9g10g1.2g
Annoskoko puolitettuna197g161kcal22.5g7.5g5g0.6g
Arvot/100g100g82kcal11.4g3.8g2.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=313729