Masters of the peasoup

Huuhdo herneet ja liota niitä yön yli.

Keitä herneitä ~tunti jonka jälkeen pilkottu sipuli sekaaan -> ½-tuntia hiljaista kiehumista ja esikypsennetty jauheliha kattilaan -> ½-tuntia ja rokka on valmis!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 451 grammaa

Thejarkko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne kuivattu 55g165kcal9.8g26.5g0.5g5.9g
Sipuli (kuorittu)6g1.6kcal0.1g0.3g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 274g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 60g133kcal10.5g0g10.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana789g601kcal40.8g53.6g21.4g12g
Valittu annoskoko395g300kcal20.4g26.8g10.7g6g
Annoskoko puolitettuna197g150kcal10.2g13.4g5.4g3g
Arvot/100g100g76kcal5.2g6.8g2.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=158470