Kana-kasviskastike

Laita öljy kasariin.

Ruskista kanaa hetki.

Lisää suikaloidut paprikat, huuhdottu ja pilkottu purjo sekä pilkottu tomaatti.

Huuhdo kesäkurpitsa ja halkaise se pituussuunnassa kahtia ja halkaise molemmat puolikkaat vielä pituus ja leveyssuunnassa kahtia.

Vuole juustohöylällä kesäkurpitsa lastuiksi ja lisää kastikkeeseen.

Lisää tomaattimurska ja lihaliemi liuotettuna 2dl kuumaa vettä.

Lisää 1 rkl vehnäjauhoa ja sekoita.

Kypsennä noin 15 min, tai kunnes kastike on sopivan kypsää.

Lisää hienonnettu basilika sekä mustapippuria, suolaa ja paprikajauhetta maun mukaan.

Nauti riisin tai tumman pastan kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 351 grammaa

Nahkuri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Basilika, tuore 1.9g0.5kcal0.1g0g0g0g
Purjosipuli 10g2.3kcal0.2g0.2g0g0.2g
Kesäkurpitsa zucchini 75g14kcal0.4g1.9g0.3g0.5g
Paprika punainen 43g13kcal0.4g1.9g0.2g0.8g
Rypsiöljy 5.1g45kcal0g0g5.1g0g
Lihaliemikuutio extra (Maggi), annos 10g1.9g5.6kcal0.3g0.1g0.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 38g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti 38g8.5kcal0.2g1.3g0.1g0.5g
Broilerin fileesuikale, maustamaton (Rainbow), annos 300g112g107kcal22.5g0g0.8g0g
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)69g28kcal0.8g5g0.3g1g
Vehnäjauho puolikarkea 1.9g6.4kcal0.2g1.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana790g457kcal50.2g23.4g14.4g6.2g
Valittu annoskoko395g229kcal25.1g11.7g7.2g3.1g
Annoskoko puolitettuna198g114kcal12.6g5.9g3.6g1.6g
Arvot/100g100g58kcal6.4g3g1.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=185762