Kesäkurpitsalasagne

Leikkaa kesäkurpitsat ohuisi pitkiksi viipaleiksi.

Levitä ne leivinpaperille, ripottele pinnalle suolaa ja anna itkettyä hetki.

Kuutio tomaatit, lisää mukaan reilusti basilikaa ja murskaa vaikka kauhalla astiassa.

Valmista juustokastike.

Sulata voi kattilassa, lisää vehnäjauhot ja kypsennä hetki, älä anna palaa.

Lisää maitoa hyvin vispilöiden.

Kun kastike on sakeaa, ota se pois liedeltä ja lisää juustoraasteesta puolet, suolaa ja ripaus muskottipähkinää.

Kuivaa kesäkurpitsaviipaleet talouspaperilla.

Lado lasagnevuokaan vuorotellen lasagnelevyjä, kesäkurpitsaa, tomaatti-basilikaseosta, parmesanjuustoa ja juustokastiketta.

Aloita kastikkeella ja lopeta siten, että päällimmäiseksi tulee kesäkurpitsaa ja juustokastiketta.

Laita loput juustoraasteesta päällimmäiseksi.

Paista 200 asteisessa uunissa noin tunnin verran.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 394 grammaa

Kaizu27
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 1666g301kcal9.3g41.6g6.7g11.7g
Lasagnelevy, täysjyvä (Myllyn paras), annos 12g250g857kcal30.5g167.7g2g19.2g
Ykkösmaito, rasvaa 1 % , d-vitamiinia 1ug 833g356kcal28.2g40g8.3g0g
Oivariini pehmeästi levittyvä, 6g42g283kcal0.4g0.4g31.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 50g172kcal5.1g35g0.6g1.7g
Juustoraaste Arla Magre 17%250g700kcal72.5g6.2g42.5g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g833g169kcal5g31.7g2.5g11.7g
Parmesaani raaste, Somerfield17g65kcal5.5g0g4.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7880g5803kcal313g645.2g197g88.6g
Valittu annoskoko3940g2902kcal156.5g322.6g98.5g44.3g
Annoskoko puolitettuna1970g1451kcal78.3g161.3g49.3g22.2g
Arvot/100g100g74kcal4g8.2g2.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=80107