Välimeren pastaa

Välimerenpastaa

n. 200 g kuorittuja katkarapuja
100 g pakastesimpukoita
400 g pakasteseitä kuutioituna
1 sipuli silppuna
2 valkosipulinkynttä hienonnettuna
2-3 varsisellerin vartta suikaleina
1 tlk tomaattimurskaa
1 tl suolaa
ripaus cayennepippuria
1 tl timjamia
1 dl kermaviiliä tai kermaa
joukkoon silputtua minttua tai basilikaa
öljyä paistamiseen + pastaa n. 300 g Valuta ravut ja simpukat siivilässä.

Hienonna sipuli ja valkosipuli, suikaloi varsisellerin varret.

Kuumenna öljyä pannussa, freesaa sipuleita ja selleriä pannussa.

Lisää pannulle kalapalat ja kypsennä.

Lisää joukkoon tomaattimurska, mausteet, kermaviili tai kerma, keitä kymmenisen minuuttia.

Lisää joukkoon simpukat ja ravut, jätä muutamia koristeeksi.

Lisää myös silputtua lempiyrttiäsi.

Nosta valmiin kastikkeen päälle muutamia rapuja ja simpukoita.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 394 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu250g178kcal36g1.8g2.8g0g
Sinisimpukka vedessä 250g222kcal39.1g4.8g5g0g
Pakastesei (Faroe), annos 100g1001g801kcal190.1g0g10g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g18g18kcal1.4g2.9g0.1g0.4g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)1001g250kcal10g55g0g14g
Suola, annos 3g7.5g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 38g332kcal0g0g37.5g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g250g68kcal3.3g12g0.5g4.3g
Ruokakerma ingman 5%500g425kcal17.5g30g25g0g
Torino tumma proteiinipasta plus625g2126kcal143.8g331.5g23.1g37.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7880g8840kcal882.4g876g208g112.4g
Valittu annoskoko3940g4420kcal441.2g438g104g56.2g
Annoskoko puolitettuna1970g2210kcal220.6g219g52g28.1g
Arvot/100g100g112kcal11.2g11.1g2.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=90157