Mustikka-suklaahillo makean himoon HY

Pane 350 grammaa mustikoita paksupohjaiseen kattilaan.

Lisää 1 rkl vettä, 1,5 rkl sitruunamehua ja 250 g hillosokeria.

Anna kiehua hiljalleen 7-8 min. Anna jäähtyä vähän.

Hakkaa suklaa karkeaksi muruksi ja sekoita hilloon.

Kaada puhtaaseen purkkiin ja jäähdytä kylmässä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 788 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mustikka metsä- 1751g771kcal8.8g112.1g10.5g57.8g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g1251g4878kcal0g1225.8g0g0g
Suklaa tumma 751g3876kcal29.3g399.7g232.6g39.8g
Vesi, vesijohtovesi 75g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton113g24kcal0.3g1.8g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7880g19098kcal76.8g3478.8g486.2g195.4g
Valittu annoskoko3940g9549kcal38.4g1739.4g243.1g97.7g
Annoskoko puolitettuna1970g4775kcal19.2g869.7g121.6g48.9g
Arvot/100g100g242kcal1g44.1g6.2g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=305914