Kurpitsakeitto pekonilla

Kuori kurpistsa, poista siemenet.

Paloittele.

Kuori sipuli ja paloittele.

Paahda paistinpannulla pienessä öljy tilkassa.

Kaada vesi, liemikuutio ja kasvikset kattilaan.

Keitä n 20 minuuttia.

Soseuta monitoimikoneessa tai sauvasekoittimella.

Kaada kattilaan lisää tuorejuusto ja lämmitä kunnes juusto on sulanut.

Lisää makua tähän saat paahtamalla pekonia seuraksi.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 438 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurpitsa 1501g238kcal11.3g30g1.5g30g
Vesi2102g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow39g102kcal3.9g3.9g7.8g0.6g
Philadelphia maustamaton tuorejuusto (Kraft), annos 25g150g375kcal8.7g4.8g35.3g0.3g
Sipuli (kuorittu)150g41kcal2g7.2g0.3g2.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7884g1511kcal51.8g91.8g89.8g67g
Valittu annoskoko3942g756kcal25.9g45.9g44.9g33.5g
Annoskoko puolitettuna1971g378kcal13g23g22.5g16.8g
Arvot/100g100g19kcal0.7g1.2g1.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=310093