Herkullinen tonnikalakastike

1. Pilko paprika, purjo ja valkosipuli.

2. Valuta toisen tonnikalapurkin öljyt pannulle ja kuullota pilkotut paprikat, purjot sekä valkosipuli siinä.

3. Valuta toisen tonnikalapurkin öljyt pois ja lisää molemmat tonnikalat pannulle.

4. Lisää tomaattimurska ja tomaattipyre.

5. Lisää mausteet ja sekoita.

6. Anna hautua kannen alla n. 5min.

Tarjoile spagetin kanssa.

Halutessasi voit vielä lisätä annoksen päälle aurajuustoa ja on hyvvää!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 219 grammaa

Antteri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika, punainen315g81kcal2.8g14.5g1.3g6.3g
Purjosipuli 360g82kcal6.5g8.6g0.7g7.6g
Tonnikalaa paloina öljyssä (Rainbow), annos 150g1463g2340kcal336.4g0g117g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)1665g583kcal16.6g114.9g8.3g23.3g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g68g50kcal3g8.7g0.1g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g32g33kcal2.5g5.1g0.2g0.6g
Mustapippuri 18g50kcal2g6.9g0.6g4.8g
Tabasco habanero väkevin (Tabasco), annos 5g23g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7884g6439kcal739.6g317.4g256.4g85.2g
Valittu annoskoko3942g3219kcal369.8g158.7g128.2g42.6g
Annoskoko puolitettuna1971g1610kcal184.9g79.4g64.1g21.3g
Arvot/100g100g82kcal9.4g4g3.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=144011