Puolukka-karpalopuuro pk

Puolukat ja karpalot keitetään vedessä kypsiksi.

Lisätään mannasuurimot ja sekoitetaan tasaiseksi.

Anna jäähtyä ja vispaa kuohkeaksi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Pirike
AineksetMääräEnergiaPHRK
Puolukka 784g304kcal3.4g53.3g3.9g20.4g
Karpalo 812g264kcal3.6g28g5.7g26.8g
Vesi1960g0kcal0g0g0g0g
Mannasuurimo, Rainbow392g1333kcal47g274.4g7.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7896g3802kcal108g711.4g34.8g94.4g
Valittu annoskoko3948g1901kcal54g355.7g17.4g47.2g
Annoskoko puolitettuna1974g951kcal27g177.9g8.7g23.6g
Arvot/100g100g48kcal1.4g9g0.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=129832