Hirvenlihapata

Ruskista liha, laita veteen kiehumaan.

Lisäile sipuli, tomaattimurska, lihaliemi ja suola.

Anna kiehua reilu tunti, lisää porkkana, lanttu ja rosmariini(kuivattu n.20g).

Anna jälleen kiehua hiljalleen noin tunti, lisää kesäkurpitsa ja hauduta muutama minuutti.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Zartza1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 701g0kcal0g0g0g0g
Hirvenliha 701g788kcal148.2g0g21g0g
Sipuli (kuorittu)421g114kcal5.5g20.2g0.8g7.2g
Porkkana 701g229kcal4.3g39g1.4g17.9g
Lanttu 421g121kcal4.2g19.4g1.3g7.6g
Kesäkurpitsa zucchini 421g76kcal2.4g10.5g1.7g2.9g
Tomaattimurska (Euro shopper)561g168kcal5.6g22.4g2.2g1.1g
Lihaliemijauhe, 1 rkl, vähäsuol., tumma, Saarioinen21g38kcal6.9g0.2g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7895g3069kcal354.2g223.4g58.4g73.4g
Valittu annoskoko3948g1534kcal177.1g111.7g29.2g36.7g
Annoskoko puolitettuna1974g767kcal88.6g55.9g14.6g18.4g
Arvot/100g100g39kcal4.5g2.8g0.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=195280