Jauhelihakastike ala Tuula

Silppua kurkku ja sipuli.

Laita kattilaan kurkku silppu ja tomaattimurksa.

Mausta.

Kuullota sipulit ja lisää joukkoon.

Paista jauheliha.

Lisää lihaliemikuutiot.

Sulata n. 40 g voita ja lisää jauhot.

Ruskista.

Lisää vesi ja Dolmio kastike.

Kaada kattilaan.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maustekurkku sokerisuolattu 294g59kcal2g8.8g0.3g5.3g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha980g1627kcal186.2g0g98g0g
Sipuli 420g127kcal5.3g20.2g0.8g7.1g
Vesi, vesijohtovesi 560g0kcal0g0g0g0g
Voi 28g203kcal0.3g0.1g22.8g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl28g70kcal3.4g0.4g6.2g0g
Dolmio bolognese classico (Dolmio), annos 750g1050g525kcal15.7g76.6g13.6g0g
Tomaattimurska (polpa) (Mutti), annos 400g560g146kcal6.7g21.8g1.1g10.6g
Vehnäjauho puolikarkea 28g96kcal2.9g19.6g0.3g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7896g5705kcal445g295g286.2g48g
Valittu annoskoko3948g2852kcal222.5g147.5g143.1g24g
Annoskoko puolitettuna1974g1426kcal111.3g73.8g71.6g12g
Arvot/100g100g72kcal5.6g3.7g3.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=252484