Katkarapu-sienikastike

Silppua sipuli ja raasta/purista valkosipuli.

Kuullota rasvassa.

Lisää sienet ja paista hetkisen.

Lisää joukkoon tomaatti ja kerma.

Kiehauta.

Mausta suolalla ja chilijauheella.

Lisää katkaravut vasta vähän ennen tarjoilua, etteivät ne mene kumisiksi.

Tarjoa pastan tai riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 395 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljyvalmiste (Rainbow), annos 100g5g36kcal0g0g4g0g
Sipuli (kuorittu)33g8.8kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Valkosipuli 5g5.4kcal0.4g0.8g0g0.1g
X-tra herkkusieniä viipaleina(114g)57g8.6kcal1.1g0.6g0.1g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g100g25kcal1.3g4.2g0.2g0g
Katkarapu 90g62kcal13g0g1g0g
Suola, annos 3g2.5g0kcal0g0g0g0g
Chili paprika punainen2.5g1kcal0.1g0.2g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 100g331kcal2g3g35g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana790g954kcal36.6g20.8g80.8g1.4g
Valittu annoskoko395g477kcal18.3g10.4g40.4g0.7g
Annoskoko puolitettuna198g239kcal9.2g5.2g20.2g0.4g
Arvot/100g100g121kcal4.6g2.6g10.2g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197678