Katkaraputsatsiki ja leipäkolmiot

Kopio: Siirry sivulle!

1. Sulata katkaravut jääkaapissa tai huoneenlämmössä pakkauksen ohjeen mukaan.

Valuta katkaravut hyvin.

2. Raasta kuorittu omena ja kurkku karkeaksi raasteeksi.

Pane kurkku valumaan siivilään.

Purista ylimääräinen neste pois.

Hienonna puolikas punasipulia, valkosipulinkynnet ja tilli. 3. Sekoita ruokajogurtin joukkoon sitruunanmehu, hunaja, suola, mustapippuri, puna- ja valkosipuli.

Lisää katkaravut, omena- ja kurkkuraaste sekä hienonnettu tilli.

Anna maustua kylmässä hetken aikaa ennen tarjoamista.

4. Paahda paahtoleivät rapeiksi ja leikkaa kolmioiksi.

Tarjoa katkaraputsatsikin kanssa.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 158 grammaa

Jjarvi76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu pienet (pirkka)64g43kcal9.7g0g0.5g0g
Omena, keskikokoinen 200g72g24kcal0.1g5.1g0.2g1.3g
Kurkku, tuore36g3.6kcal0.2g0.6g0g0.3g
Punasipuli, kuorittu, 100g36g10kcal0.5g1.7g0.1g0.6g
Valkosipuli 3.8g4.1kcal0.3g0.6g0g0.1g
Tilli, tuore 18g5.4kcal0.7g0.2g0.1g0.4g
Ruokajogurtti Valio72g64kcal3.2g3.6g4.3g0g
Sitruunamehu, laimentamaton11g2.3kcal0g0.2g0g0g
Hunaja 7.2g24kcal0g5.8g0g0g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.4g1kcal0g0.1g0g0.1g
Paahtoleipä, monivilja 75g190kcal5.7g32.8g3g3.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana790g741kcal40.8g101.4g16.4g11.8g
Valittu annoskoko395g371kcal20.4g50.7g8.2g5.9g
Annoskoko puolitettuna198g185kcal10.2g25.4g4.1g3g
Arvot/100g100g94kcal5.2g12.8g2.1g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=108358