Spagetti jauhelihafrittata rucolan kera

Hienonna sipuli ja porkkana.

Kuullota nämä 5 minuutin ajan öljyssä.

Kypsennä lisää jauhelihan kanssa 5 minuuttia.

Lisää tomaatti.

Mausta suolalla ja mustapippurilla.

Kypsennä keskilämmöllä vielä 10 minuuttia.

Keitä pasta runsaassa suolalla maustelussa vedessä.

Valuta pasta ja kaada pannulle jauhelihakastikkeen joukkoon.

Sekoita ja anna jäähtyä.

Riko kananmunat joukkoon.

Lisää raastettu parmesaani ja silputtu persilja.

Paista 180 asteessa 28cm halkaisijan vuoassa.

Paista 20 minuuttia kunnes munakas on rapea ja hyytynyt.

Anna asettua 5 minuuttia.

Ripottele päälle rucolaa.

Tarjoile kuumana tai kylmänä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 316 grammaa

Sampo63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha104g173kcal19.8g0g10.4g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g83g21kcal1.1g3.5g0.2g0g
Spagetti, täysjyvä (Barilla), annos 100g63g211kcal7.8g42g1.2g3.7g
Kananmuna kuorineen punnittu57g71kcal6.2g0.2g5.1g0g
Persilja13g1.5kcal0.2g0.1g0g1g
Parmesaanijuusto, formaggio da pasta10g48kcal4.2g0g3.3g0g
Rucola-ruukkusalaatti (Pirkka), annos 50g21g5.2kcal0g0g0g0g
OliiviÖljy ( kylmäpuristettu Golden Star )3.1g28kcal0g0g3.1g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g21g5.8kcal0.1g1.2g0g0.5g
Sipuli (kuorittu)21g5.6kcal0.3g1g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana790g1139kcal79.4g96g46.6g11.2g
Valittu annoskoko395g569kcal39.7g48g23.3g5.6g
Annoskoko puolitettuna198g285kcal19.9g24g11.7g2.8g
Arvot/100g100g144kcal10.1g12.2g5.9g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=411401